13 Iunie 2017

Bridgestone anunta cresteri de preturi la anvelopele pentru autoturisme, autoutilitare si SUV-uri



Bridgestone Europa anunta o crestere medie a preturilor pe categorii de 3% la anvelopele pentru autoturisme, autoutilitare si SUV-uri, valabila pentru toate marcile companiei, data fiind majorarea semnificativa din ultimele 12 luni a costurilor materiilor prime.

Majorarea va fi aplicata de la 1 iulie 2017. In timp ce cresterile initiale ale costurilor au fost partial acoperite de optimizarea operationala si de majorarea preturilor aplicata la inceputul anului, cresterea costurilor pentru materiile prime din ultima vreme a necesitat aceasta actiune.

Compania va continua sa monitorizeze indeaproape costurile materiilor prime pentru a se asigura ca va dezvolta si livra anvelope inovatoare si solutii conexe.

Bridgestone EMEA, cu sediul central in Bruxelles, Belgia, este o filiala detinuta de Bridgestone Corporation, cu sediul in Tokyo, cel mai mare producator de anvelope si produse din cauciuc din lume.

Bridgestone EMEA opereaza in peste 60 de tari si are peste 18.200 de angajati. La nivelul intregii regiuni, compania detine 14 fabrici, un centru de Cercetare & Dezvoltare si un centru de testare. Anvelopele premium ale Bridgestone EMEA sunt vandute in Europa, Orientul Mijlociu, Africa si la nivel global.



Citeste si