Glasurit, certificat de peste 50 de producatori auto din Europa, America de Nord, America de Sud si Asia este pe primul loc la vanzari in Germania si pe locul trei in tarile din Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Grupul Policolor – Orgachim opereaza doua mari unitati de productie: Policolor Romania si Orgachim Bulgaria si este liderul regional in domeniul tehnologiei vopselelor si lacurilor pe segmentul Decorative, Automotive si Industrial Coatings in zona sud-est Europeana. Ambele companii vor sa-si consolideze pozitia pe segmentul de refinish auto din Romania.

Parteneriatul vine in intampinarea clientilor din zona service-urilor de brand care pun accent pe calitate si care isi doreau mai mult sprijin tehnic si de marketing, mecanisme de achizitie mai clare si eficiente si, nu in ultimul rand, o prezenta mai ampla din punct de vedere geografic si numeric.

„Ne dorim sa intarim imaginea Glasurit pe piata din Romania si suntem convinsi ca Policolor este partenerul ideal pentru indeplinirea acestui lucru”, a declarat Harald Pflanzl, Head Sub-Region Europe Central for BASF.