Dunlop extinde linia de iarna echipata cu tehnologia Noise Shield, pentru o performanta confortabila pe timpul iernii. Tehnologia Dunlop Noise Shield este acum disponibila in cinci dimensiuni noi in gama de anvelope de iarna de la Dunlop.

Aceasta tehnologie reduce nivelurile de zgomot din interiorul vehiculului cu pana la 50% pe toate tipurile de suprafete de rulare, lasand in acelasi timp toti ceilalti factori de performanta, precum kilometrajul, consumul de carburant si viteza, intacti.

Zgomotul din interiorul masinii este cauzat de o varietate de elemente cum ar fi vantul, viteza de deplasare, conditiile de drum, motorul si structura masinii si anvelopele. Acestea din urma produc zgomot ca urmare a rezonantei cavitatii de aer a anvelopei, produsa de vibratia aerului din interiorul pneului, transmisa structurii vehiculului.

Tehnologia Noise Shield de la Dunlop functioneaza direct pentru a reduce rezonanta cavitatii de aer cu pana la 4dB. Datorita unui strat de spuma avansat in interiorul anvelopei, tehnologia reduce in mod eficient varful sonor al rezonantei cavitatii aerului cu pana la 11 dB. Noise Shield ofera o reducere a zgomotului interior de pana la 4 dB, facand cabina vehiculului cu pana la 50% mai putin zgomotoasa pentru o gama larga de viteze ale vehiculului.1

"Suntem mandri sa extindem gama noastra de anvelope cu tehnologia Dunlop Noise Shield cu cinci noi dimensiuni, permitand conducatorilor auto sa se bucure de calatoria lor, chiar si in conditii de iarna provocatoare", spune Martijn de Jonge, Brand Director Consumer PBU EMEA.

Citeste si:
Schimbul anvelopelor de iarna, prioritar pentru soferi
Schimbul anvelopelor de...

Pe langa cele 22 de dimensiuni existente, dotate cu sistem de protectie impotriva zgomotului, Dunlop are acum inca cinci dimensiuni Winter Sport 5 echipate cu tehnologia sa de reducere a zgomotului.

Dunlop este unul din producatorii de anvelope cu un impresionant palmares de succese in motorsport. Experienta extinsa a Dunlop in cursele de profil a condus la dezvoltarea de tehnologii inovative pentru anvelopele proiectate pentru condusul auto de zi cu zi. Cautand mereu sa maximizeze placerea de a conduce, Dunlop ofera tuturor tipurilor de conducatori auto performanta si durabilitatea celor mai recente tehnologii pentru anvelope.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Ce magazine au reduceri la anvelope de iarna in aceasta perioada