Mitsubishi Eclipse Cross este expus luna aceasta in cateva orase din Romania. SUV-ul ajunge in showroom-uri in decembrie

Eclipse Cross, primul model din noua generatie de vehicule Mitsubishi Motors, se afla in premiera in Romania in perioada 22 septembrie – 6 octombrie 2017. Este vorba despre un model unicat, de preproductie, prezentat publicului din Romania cu 3 luni inainte de sosirea modelului de serie.

Productia de serie a modelului Eclipse Cross va demara in luna Octombrie, in Japonia, urmand ca primele unitati sa ajunga in Romania in luna Decembrie 2017.

Noul model va fi expus in locatiile:
22 – 24 Septembrie Baneasa Shopping City;
26 – 27 Septembrie Vivo! Constanta;
28 – 29 Septembrie Palas Mall Iasi;
30 Septembrie – 2 Octombrie Coresi Mall Brasov;
3 – 4 Octombrie Mecatronics Sibiu;
6 – 7 Octombrie Iulius Mall Cluj.

Dinamic, inovator si provocator, Eclipse Cross este noul SUV Coupe Mitsubishi Motors, cu aspect atractiv si un stil de condus sportiv, care inaugureaza noul limbaj de design al producatorului japonez Mitsubishi Motors Corporation, aducand segmentului o multime de caracteristici inovatoare.

Eclipse Cross va veni in completarea gamei actuale, alaturi de ASX si Outlander, cu o pozitionare diferita: un SUV similar unui coupe cu un design deosebit, a carui calitate japoneza fina, dinamica excelenta a condusului si alte functii inovatoare vor extinde piata Mitsubishi Motors catre noi clienti.

Citeste si:
Top 10 cele mai vândute SUV-uri mari în România
Top 10 cele mai vândute...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri