Centrul de Training Bosch este dedicat pregatirii elevilor in sistemul educational dual si dezvoltarii continue a angajatilor, atat pe plan profesional cat si personal.

Constructia din campusul Bosch din Jucu, care se intinde pe 4400 metri patrati, este prevazuta cu sali de instruire cu un design modern si inspirational, pentru a oferi cele mai bune conditii de invatare. Elevii inscrisi in programul de invatamant dual se vor pregati in ateliere dotate cu echipamente de ultima generatie, care permit pregatirea profesionala sistematica in domeniul electronicii si electromecanicii. In plus, centrul este dotat cu noi laboratoare, dedicate centrului de inginerie Bosch.

In cadrul Centrului de Training, o echipa dedicata de specialisti va sustine pana la finalul anului 2018 peste 300 de sesiuni de instruire, atat pentru dezvoltarea abilitatilor tehnice ale angajatilor Bosch, cat si programe speciale de dezvoltare personala si leadership.

Compania a oferit angajatilor sai in 2016 peste 2.500 de zile de instruire in tara. Aproximativ 500 de angajati au avut ocazia sa-si extinda competentele in locatii Bosch internationale. In plus, un total de 350 de studenti si-au inceput carierele in programe specifice dezvoltate in locatiile Bosch din Romania. Pe langa proiectul Scoala Duala, Bosch sustine, de asemenea, dezvoltarea educatiei universitare din Romania. Centrul de Inginerie din Cluj a lansat in octombrie 2017 un program de masterat cu o programa innoita si stagii de practica, in parteneriat cu Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca.