16 Octombrie 2017

Aglomeratie pe Transfagarasan, circulatia se desfasoara in coloana pe ambele sensuri intre Balea Lac si Balea Cascada



Aglomeratie pe Drumul National 7 C – Transfagarasan, unde, sambata, traficul se desfasoara in coloana pe ambele sensuri, intre Balea Lac si Balea Cascada. Temperaturile sunt negative, iar stratul de zapada depaseste douazeci de centimetri.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane anunta ca, sambata, circulatia rutiera pe DN 7C (Transfagarasan), se desfasoara cu dificultate din cauza numarului mare deautovehicule, potrivit News.ro. ”Pe sectorul cuprins intre km 116+808 (Balea Lac) si km 130+000 (Balea Cascada), se circula in coloana in ambele sensuri”, anunta Infotrafic.

Conducatorii auto sunt rugati sa respecte indicatiile politistilor rutieri prezenti in locurile unde sunt formate coloane de autovehicule, pentru a preveni producera unor accidente rutier nedorite precum si pentru a fluidiza traficul.

Soferii prinsi in zona se plang ca nu se inainteaza aproape deloc si se formeaza blocaje, mai ales din cauza masinilor parcate pe carosabil. Potrivit meteorologilor, la Balea Lac se inregistreaza minus 1,3 grade Celsius, cerul este acoperit, iar stratul de zapada depaseste 20 de centimetri.



Citeste si