Cele mai periculoase drumuri din lume pot da emotii pana si celor mai buni soferi, insa trebuie sa recunoastem sunt spectaculoase si ar merita sa calatorim macar o data in viata pentru a le admira.

Care sunt cele mai periculoase drumuri din lume

Guleniang Tunnel, China

Drumu ca un tunel traverseaza un munte pe o lungime de 1.200 de metri si ofera peisaje ametitoare, scrie jesusdaily.com.

cele mai periculoase drumuri din lume - Guleniang Tunnel

Eshima Ohashi Bridge, Japonia

Acest drum rollercoaster este foarte important pentru Japonia, a fost facut pentru a permite navelor sa treaca pe dedesubt.

cele mai periculoase drumuri din lume

Dalton Highway, Alaska

Dalton Highway este unul dintre cele mai inghetate si mai izolate drumuri din lume.

cele mai periculoase drumuri din lume

Atlantic Ocean Road, Norvegia

Valurile puternice ale oceanului lovesc aces drum din cand in cand. Daca o masina ar parasi soseaua ar disparea imediat in ocean.

cele mai periculoase drumuri din lume

Zoji La, India

Vehiculele se strecoara cu greu, adesea, alaturi de animale pe acest drum ingust, ridicat in muntii din India. Drumul la inaltime este neasfaltat si are multe zone fara parapeti.

cele mai periculoase drumuri din lume

Transfagarasan, Romania

Transfagarasanul are privelisti uimitoare, insa este un drum destul de periculos, cu multe situatii in care daca ar ceda masina ai fi la un pas de moarte.

cele mai periculoase drumuri din lume

Caucaz Road, Rusia

Unul dintre cele mai inguste drumuri montane din Rusia aduce soferii in situatii critice cand vremea se strica si incepe sa ploua sau sa ninga.

cele mai periculoase drumuri din lume

Yungas Road, Bolivia

Construit pe marginea unei stanci si complet inghitit de ceata groasa, acest drum este responsabil pentru 200-300 de decese pe an.

cele mai periculoase drumuri din lume

Kolima Road, Rusia

Kolima inseamna "drum mortal" si acest drum a fost construit de prizonieri in 1932 si finalizat abia dupa 20 de ani, in 1953.

cele mai periculoase drumuri din lume

Hana Road, Hawaii

Acest drum din Maui cu multe alunecari de teren reprezinta o amenintare mare pentru soferi.

cele mai periculoase drumuri din lume

Sursa foto: jesusdaily.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri