23 Octombrie 2017

Cele mai periculoase drumuri din lume



Cele mai periculoase drumuri din lume pot da emotii pana si celor mai buni soferi, insa trebuie sa recunoastem sunt spectaculoase si ar merita sa calatorim macar o data in viata pentru a le admira.

Care sunt cele mai periculoase drumuri din lume Guleniang Tunnel, China

Drumu ca un tunel traverseaza un munte pe o lungime de 1.200 de metri si ofera peisaje ametitoare, scrie jesusdaily.com.

Eshima Ohashi Bridge, Japonia

Acest drum rollercoaster este foarte important pentru Japonia, a fost facut pentru a permite navelor sa treaca pe dedesubt.

Dalton Highway, Alaska

Dalton Highway este unul dintre cele mai inghetate si mai izolate drumuri din lume.

Atlantic Ocean Road, Norvegia

Valurile puternice ale oceanului lovesc aces drum din cand in cand. Daca o masina ar parasi soseaua ar disparea imediat in ocean.

Zoji La, India

Vehiculele se strecoara cu greu, adesea, alaturi de animale pe acest drum ingust, ridicat in muntii din India. Drumul la inaltime este neasfaltat si are multe zone fara parapeti.

Transfagarasan, Romania

Transfagarasanul are privelisti uimitoare, insa este un drum destul de periculos, cu multe situatii in care daca ar ceda masina ai fi la un pas de moarte.

Caucaz Road, Rusia

Unul dintre cele mai inguste drumuri montane din Rusia aduce soferii in situatii critice cand vremea se strica si incepe sa ploua sau sa ninga.

Yungas Road, Bolivia

Construit pe marginea unei stanci si complet inghitit de ceata groasa, acest drum este responsabil pentru 200-300 de decese pe an.

Kolima Road, Rusia

Kolima inseamna "drum mortal" si acest drum a fost construit de prizonieri in 1932 si finalizat abia dupa 20 de ani, in 1953.

Hana Road, Hawaii

Acest drum din Maui cu multe alunecari de teren reprezinta o amenintare mare pentru soferi.

Sursa foto: jesusdaily.com



Citeste si