Gabriela Firea a declarat ca este posibil sa se ajunga la instituirea unei taxe de centru pentru protejarea mediului inconjurator si a cladirilor de patrimoniu din Bucuresti, dar numai dupa implementarea unui set de masuri menit sa descongestioneze traficul auto, o consultare publica adecvata si un sondaj de opinie pe aceasta tema.

"In legatura cu posibilitatea instituirii in Capitala a unei taxe de centru, am discutat si cu doamna viceprim-ministru. In cadrul Primariei Capitalei se realizeaza acum planul de calitate a aerului. Avem zone foarte poluate, acest lucru este stiut, trebuie impreuna sa luam masuri atat guvernamentale, cat si locale, administrative", a precizat Firea, scrie Agerpres.

Ea a mai precizat ca nu poate sa specifice acum cuantumul acestei taxe, pentru ca va fi calculata si va fi raportata la nivelul de trai din Capitala, dar a mentionat ca se va ajunge "si la aceasta situatie".

Sursa foto: Orlando_Stocker / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri