BMW Seria 7 va primi un facelift in 2019, potrivit unor surse din cadrul companiei citate de BMW Blog. Nemtii mai pregatesc si lansarea unui nou model hibrid 745e, care va dezvolta circa 395 de cai putere.

A sasea si cea mai noua generatie Seria 7 a fost lansata in 2015, BMW inregistrand vanzari de peste 1.6 milioane de unitati din 1977 pana in prezent.

Nava amiral de la BMW se pregateste acum sa primeasca un facelift, productia fiind programata sa inceapa in luna martie 2019, potrivit unor surse din companie care au fost citate de BMW Blog.

Citeste articolul integral pe Automarket.ro

Sursa foto: Automarket.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri