Anul trecut, marca japoneza a comercializat 1.946 de unitati in Romania, mai mult cu 23% comparativ cu 2016. Cel mai comandat model pe piata locala a fost Mazda3 cu 740 de unitati vandute si un avans cu 73% fata de 2016.

Pe urmatoarele locuri au fost SUV-urile CX-3 si CX-5 cu 508, respectiv 447 de unitati.

„Cresterea in cazul CX-5 a fost mai mare decat a SUV-ului de clasa mica CX-3. Primul model a crescut cu 12%, in timp ce al doilea cu 7%. Este firesc avand in vedere ca in 2017 am lansat noua generatie Mazda CX-5, care integreaza atat limbajul evoluat de design Kodo, cat si cele mai noi tehnologii de siguranta i-ACTIVSENSE. In ansamblu 2017 a fost un an foarte bun pentru Mazda in Romania, iar cota de piata pentru autoturisme de import a crescut la 2,4%”, a declarat Cristian Rigu, Country Manager Mazda Romania.

Al doilea model din punctul de vedere al cresterii inregistrate in 2017 a fost roadster-ul MX-5, pentru care au fost primite cu 47% mai multe comenzi decat in 2016. Toate modelele marcii dispun de finantare de la 1,99% dobanda prin UniCredit Leasing, garantie 5 ani in limita a 150.000 de km.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri