29 Ianuarie 2018

A fost inaugurat showroom-ul Ferrari din Romania, unul dintre cele mai mari din lume



Forza Rossa, reprezentantul Ferrari pe piata locala, a inaugurat in Otopeni unul dintre cele mai mari showroom-uri din lume dedicat exclusiv marcii Ferrari.

Cu o suprafata desfasurata de peste 4.000 de metri patrati, imobilul respecta integral cele mai noi reguli si standarde de identitate ale celebrului brand italian si beneficiaza de dotari tehnologice de exceptie in zona de service, unele unice in regiune.

"Avem in plan, in viitor, cand capacitatea service-ului Ferrari va fi depasita, sa crestem capacitatea in partea de subsol. Pe viitor vom extinde si partea de vopsitorie", a declarat Camelia Bazac, managing director al Forza Rossa Holding.

Forza Rossa Holding este acreditata sa execute reparatii pentru toate automobilele Ferrari, datorita implementarii noilor standarde tehnologice specifice. In conformitate cu noile standarde de identitate ale marcii Ferrari, cladirea Forza Rossa include si un showroom dedicat exclusiv masinilor second-hand, care ofera clientilor posibilitatea de a alege masini rulate care detin toate certificarile Ferrari de calitate si garantie.

"Exista clienti in Romania care isi schimba modelul la 2,3,4 ani cand apare un nou Ferrari. Noi preluam modelele de la acestia, le aducem la perfectiune si le prelungim garantia pana la 10 ani. Garantia initiala este de 3 ani fara limita de km. Pentru modelele noi, acordam intretinere gratuita 7 ani", a mai spus Camelia Bazac.

In regiune, majoritatea modelelor Ferrari sunt rosii, gri, negre, foarte putine fiind comandate galbene.

In noua cladire, clientii Ferrari beneficiaza de garaj subteran, cu servicii complete de parcare, cosmetizare si intretinere pe termen lung. Clubul proprietarilor de Ferrari, un spatiu dedicat exclusiv evenimentelor clientilor brandului, aflat la primul nivel, intregeste complexitatea noului ansamblu imobiliar.

”Avem multi proprietari si fani Ferrari atat in Bucuresti, in Romania, cat si in regiune iar acest nou showroom este gandit sa-i apropie si mai mult de experientele specifice unui lifestyle special, cum este cel pe care il promoveaza Ferrari in lume”, a declarat Enrico Galliera, Senior Vice-President al Ferrari SpA.

Forza Rossa a adus in Romania modelele Ferrari 812 Superfast, modelul Ferrari 488 Spider, si noul Ferrari Lusso GT V8, modelul cu 4 locuri produs de fabrica de la Maranello.

Importatorul Ferrari a vandut in cei zece ani de prezenta pe piata din Romania 186 de masini, iar daca luam in calcul si tarile din regiune in care este prezent, numarul acestora depaseste 200 de unitati. Cele mai multe modele au fost Ferrari F 430 (45 unitati) si Ferrari 458 (32 unitati).

Pe strazile din Romania circula 1.003 de masini de lux, reiese din datele DRPCIV referitoare la parcul auto national, iar cele mai multe sunt Bentley, Maserati si Ferrari.

Forza Rossa Holding este detinuta 100% de Camelia Bazac, managing director al grupului la nivel regional. Ion Bazac s-a retras din actionariatul companiei si din managentul grupului in 2015 pentru a se dedica exclusiv unor proiecte industriale.



Citeste si