Dieselgate este deja definitia minciunii in limba germana. Daca nu v-ati prins, haideti sa ne aducem aminte ce au facut nemtii de la Volkswagen in legatura cu emisiile poluante? Au montat softuri ilegale pe masini care sa minta atunci cand automobilele au fost supuse la teste. De aici si pana la aflarea adevarului a fost doar un pas, pas care i-a costat mult pe nemti si care s-a transformat intr-un scandal care dureaza si acum, potrivit cars.ro.

Nu sunt departe nici cei de la Audi care au facut acelasi lucru, insa au reusit sa-si mai spele din imagine prin declaratiile facute si prin chemarea in service a unui numar mare de masini. Ghinionul se tine lant de ei, asa ca nici anul 2018 nu le este favorabil avand in vedere ca au inceput cu stangul.

Citeste mai multe pe cars.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri