28 Martie 2018

Cunosti harta statiilor de incarcare electrica din Bucuresti? Iata unde poti incarca masina!



Masinile electrice sunt masinile viitorului. Cine incearca sa se desprinda de idee si spune ca masinile cu propulsie pe benzina sau motorina vor mai exista zeci de ani de acum incolo nu face bine. Trebuie sa ne pregatim psihologic de intrarea masiva pe piata a electricelor si trebuie sa realizam ca atunci cand vom dori sa cumparam o masina noua aceasta va fi… electrica.

Peste hotare, statiile de incarcare sunt mult mai multe decat in Romania. Educatia auto acolo a inceput ceva mai devreme, asa ca oamenii au inteles importanta unei masini electrice. Consum mai mic, dar si un ajutor foarte mare pentru mediul inconjurator pentru ca acest tip de automobile nu mai polueaza atat de mult sau nu mai polueaza deloc.

De fapt, asta se si incearca acum in industria auto: gasirea unei solutii pentru a construi acumulatori care sa reduca emisiile poluante la zero. Pana atunci, trebuie sa imbratisam gandul ca masinile viitoare pe care le vom avea vor polua mai putin decat cele cu combustie conventionala.

Citeste continuarea pe Cars.ro



Citeste si