Jaguar I-Pace, primul SUV european 100% electric, poate fi comandat in Romania la un pret de pornire de 78.000 euro cu TVA.

Autonomia modelului este de 480 km, iar timpul de incarcare de la 0 pana la 80% este de 40 de minute (100kW DC).

SUV-ul electric echipat cu motoare electrice pe puntile fata si spate ce dezvolta impreuna o putere de 400 CP, propulseaza modelul pana la 100 km/h in 4,8 secunde. Primele exemplare Jaguar I-Pace vor fi livrate clientilor din Romania in toamna. Modelul expus in Mall Baneasa costa 100.000 euro.

Interiorul are noua abordare Jaguar privind interfata intuitiva a comenzilor, in stilul cabinei de pilotaj, intalnita la aeronave. Filosofia de design pune accent pe amplasarea ergonomica a comenzilor si pe tehnologia care presupune implicarea soferului.

Citeste si:
Top 10 cele mai vandute modele de masini electrice in Europa
Top 10 cele mai vandute...

Consola centrala se ridica si se lipeste de plansa de bord, pentru a inconjura soferul si asigura un grad ridicat de interconectare cu vehiculul, prin pozitionarea comenzilor schimbatorului de viteze pe tijele metalice de sustinere.

Tractiunea integrala asigura un control bun al distributiei cuplului fata-spate si raspunde prompt la comenzile soferului, conditiile de deplasare si caracteristicile vehiculului. Suspensia fata are aceeasi configuratie cu 2 brate triunghiulare, intalnita la F-TYPE si F-PACE.

Suspensia independent “Integral Link” permite inginerilor responsabili cu sasiul sa regleze separat rigiditatea longitudinala si laterala. Acest lucru asigura libertatea de a optimiza atat confortul, cat si comportamentul dinamic, fara niciun compromis.

Citeste si:
Un model de 80.000 euro, cea mai vanduta masina electrica in Olanda
Un model de peste 80.000 euro...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Top 10 cele mai vandute modele de masini electrice in Romania
Setari Cookie-uri