Galeria Tiriac Collection a fost reamenajata intr-o noua formula de amenajare a spatiului interior pentru a reflecta diversitatea si originea vehiculelor expuse.

Pentru a evidentia mai bine diversitatea exponatelor si originea marcilor prezentate, masinile au fost grupate in functie de tarile de provenienta. Astfel, toti cei interesati pot descoperi autovehicule istorice si noi distribuite pe zone dedicate unor state precum Franta, Germania, Marea Britanie, Italia si SUA. Acestora li se adauga o zona special gandita pentru masinile foarte puternice, precum modele Ferrrari, Porsche sau Ford care au scris istorie in clasele lor, si un spatiu cofigurat sa il poarte pe vizitator intr-o calatorie in jurul Globului, unse se regasesc masini din tari precum Japonia, Irlanda sau Suedia.

Masini noi, la Tiriac Collection

Odata cu noua amenajare a spatiului, la Tiriac Collection au fost expuse si o serie de autovehicule din colectia domnului Ion Tiriac care nu au mai fost prezentate pana acum publicului, precum: Chevrolet Corvette 35th Anniversary din anul 1988, Chevrolet Corvette 40th Anniversary din 1993, Ford GT Coupe din 2005 sau Ford Mustang Shelby GT500 din 1969, alaturi de alte noutati.

Recunoscuta drept un loc unic in Europa de Sud-Est, care aduce impreuna modele auto si moto perfect restaurate sau noi, in totalitate functionale, galeria Tiriac Collection este un spatiu de referinta pentru industria auto. Atat pasionatii din domeniu, cat si simplii vizitatori sunt impresionati de starea exceptionala si diversitatea unitatilor expuse.

Tiriac Collection este prima galerie auto personala din Romania deschisa publicului, care reuneste in prezent 173 de modele auto si moto emblematice, atat clasice, produse incepand cu anul 1899, cat si de ultima generatie, apartinand celor mai importanti producatori auto din lume. Programul de vizitare pentru publicul larg este de vineri pana duminica, in intervalul orar 10:00-19:00.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri