PayPoint Romania, operatorul de plati in numerar si incarcare electronica prin puncte de retail, si Scala Assistance, companie autorizata pentru emiterea si gestionarea taxei de drum, anunta extinderea parteneriatului, punand la dispozitie optiunea de a plati taxa de trecere a podului de la Fetesti – Cernavoda, potrivit unui comunicat emis miercuri.

Serviciul este disponibil in cele aproape 11.000 de magazine partenere PayPoint din toata tara, de unde soferii romani deja isi achizitioneaza rovinieta.

In 2014, cele doua companii au anuntat posibilitatea achizitionarii de roviniete in mediul de retail. Plata taxei de pod in magazinele PayPoint va determina scaderea timpului alocat acestei activitati si accesul mai facil la zona Dobrogei si la litoralul Marii Negre.

In ceea ce priveste modalitatea de plata a taxei de pod, clientii trebuie sa se prezinte intr-un magazin partener PayPoint si sa precizeze detaliile necesare pentru peaj. Vanzatorul introduce datele pe terminal, clientul achita contravaloarea acestuia in numerar si primeste la finalul tranzactiei bonul ce contine toate detaliile (data platii, suma, locatia, furnizorul, seria peajului etc.).

Pe langa plata pentru contravaloarea rovinietei si a taxei de pod, prin intermediul terminalelor PayPoint mai pot fi platite si facturi de utilitati (electricitate, gaz, apa, salubritate etc.), servicii de securitate, bilete de avion, facturile emise de operatorii de telefonie, internet si cablu sau ratele, se poate realiza incarcarea electronica a cartelelor telefonice si se pot efectua transferuri de bani interne si internationale, in magazinele PayPoint selectate.

In Romania, PayPoint si-a lansat oficial serviciul de plata a facturilor in numerar sub marca proprie in august 2008 si si-a extins portofoliul de clienti prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare. In prezent, reteaua punctelor de plata PayPoint numara 11.700 de terminale, iar compania are incheiate contracte cu 156 de clienti.

Sursa foto: Dmitry Kalinovsky/shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri