Plata taxei de pod de la Fetesti - Cernavoda, disponibila in magazinele partenere PayPoint

PayPoint Romania, operatorul de plati in numerar si incarcare electronica prin puncte de retail, si Scala Assistance, companie autorizata pentru emiterea si gestionarea taxei de drum, anunta extinderea parteneriatului, punand la dispozitie optiunea de a plati taxa de trecere a podului de la Fetesti – Cernavoda, potrivit unui comunicat emis miercuri.

Serviciul este disponibil in cele aproape 11.000 de magazine partenere PayPoint din toata tara, de unde soferii romani deja isi achizitioneaza rovinieta.

In 2014, cele doua companii au anuntat posibilitatea achizitionarii de roviniete in mediul de retail. Plata taxei de pod in magazinele PayPoint va determina scaderea timpului alocat acestei activitati si accesul mai facil la zona Dobrogei si la litoralul Marii Negre.

In ceea ce priveste modalitatea de plata a taxei de pod, clientii trebuie sa se prezinte intr-un magazin partener PayPoint si sa precizeze detaliile necesare pentru peaj. Vanzatorul introduce datele pe terminal, clientul achita contravaloarea acestuia in numerar si primeste la finalul tranzactiei bonul ce contine toate detaliile (data platii, suma, locatia, furnizorul, seria peajului etc.).

Pe langa plata pentru contravaloarea rovinietei si a taxei de pod, prin intermediul terminalelor PayPoint mai pot fi platite si facturi de utilitati (electricitate, gaz, apa, salubritate etc.), servicii de securitate, bilete de avion, facturile emise de operatorii de telefonie, internet si cablu sau ratele, se poate realiza incarcarea electronica a cartelelor telefonice si se pot efectua transferuri de bani interne si internationale, in magazinele PayPoint selectate.

Citeste si:
Ministrul Mediului a anuntat decizia in legatura cu taxa auto
Ministrul Mediului: Guvernul...

In Romania, PayPoint si-a lansat oficial serviciul de plata a facturilor in numerar sub marca proprie in august 2008 si si-a extins portofoliul de clienti prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare. In prezent, reteaua punctelor de plata PayPoint numara 11.700 de terminale, iar compania are incheiate contracte cu 156 de clienti.

Sursa foto: Dmitry Kalinovsky/shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri