Volkswagen Amarok are o versiune noua. Pick-up-ul constructorului german este disponibil cu un motor diesel V6 de 3.0 litri care produce 255 de cai putere si 580 Nm. Cutia automata si sistemul de tractiune integrala fac parte din oferta Volkswagen.

La inceputul anului, Mercedes-Benz a anuntat ca noul pick-up Clasa X poate fi comandat si cu un motor V6 diesel (X 350 d 4Matic). Acesta are 3.0 litri si produce 258 de cai putere la 3.400 rpm si 550 Nm intre 1.400 si 3.200 rpm. Motorul este cuplat la o cutie automata cu 7 trepte si la un sistem de tractiune integrala permanenta.

Volkswagen nu a stat prea mult pe ganduri si a pregatit un Amarok demn de noul Clasa X 350 d 4Matic. Sub capota lui Volkswagen Amarok se afla acelasi motor V6 de 3.0 litri diesel, dar acum ofera 255 de cai putere si 580 Nm incepand cu 1.400 rpm.

Citeste continuarea pe AutoMarket

Sursa foto: Automarket.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri