Taxa de drum extinsa pentru Germania

Incepand cu data de 1 iulie 2018, obligativitatea achitarii taxei de drum pentru vehiculele cu masa totala admisa de peste 7,5 t se extinde la toate drumurile federale din Germania.

DKV le recomanda clientilor care au nevoie pentru inceput de noi dispozitive de taxare pentru plata taxei de drum extinse in Germania sa se inregistreze la timp si sa utilizeze dispozitivul Toll Collect, al operatorului de taxare. Aparatele de bord de la Toll Collect aflate deja in uz sunt valabile si pentru taxa extinsa de drum din Germania si nu trebuie inlocuite.

„Siguranta aprovizionarii clientilor nostri este prioritara. Incepand cu 1 iulie 2018, se poate achita in mod oficial noua taxa de drum din Germania doar cu dispozitivul de bord al operatorului de taxare Toll Collect. Dispozitivele transnationale de taxare conforme EETS, cum ar fi DKV BOX EUROPE, sunt in prezent doar la inceputul procesului de inregistrare, iar acesta nu se va finaliza pana la 1 iulie 2018. Deoarece fiecare furnizor EETS primeste aceleasi informatii prin intermediul Toll Collect, acest lucru se aplica in mod egal tuturor furnizorilor”, spune Jurgen Steinmeyer, directorul departamentului taxe la DKV Euro Service.

De peste 80 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii si a transporturilor. De la aprovizionarea pe drum fara numerar la cele peste 70.000 puncte de acceptanta pe diferite piete si pana la decontarea taxei de drum si a taxei pe valoarea adaugata, DKV ofera un spectru larg de servicii pentru optimizarea si managementul flotei comerciale in intreaga Europa.

In anul 2017, grupul a realizat o cifra de afaceri de 7,2 miliarde de euro si si-a desfasurat activitatea in 42 tari. Actualmente, peste 170.000 de clienti utilizeaza 3,1 milioane DKV CARD-uri si dispozitive on-board. In anul 2017, DKV CARD a fost desemnat pentru a 13-a oara consecutiv drept cea mai buna marca la categoria carduri de alimentare si de service.

Citeste si:
Rovinieta 2019: Locatia camerelor video fixe
Rovinieta 2019: Locatia...

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri