Carlos Ghosn sustine ca proprietarii de masini electrice se multumesc cu o autonomie reala de 300 de kilometri, intrucat studiile arata ca acestia calatoresc in medie doar 50 de kilometri pe zi.

Unul dintre principalele dezavantaje ale masinilor electrice in comparatie cu cele cu motoare cu combustie interna este autonomia mai mica, insa constructorii incep deja sa lanseze numeroase modele de serie care se apropie de o autonomie teoretica de 500 kilometri, conform standardului WLTP.

Carlos Ghosn, seful Aliantei Renault-Nissan, sustine insa ca autonomia a ajuns deja la valori decente, intrucat un studiu intern a evidentiat faptul ca cei mai multi proprietari de electrice sunt multumiti daca stiu ca pot conduce cel putin 300 de kilometri fara sa opreasca la o statie de incarcare.

Citeste continuarea pe Automarket

Sursa foto: Automarket.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri