Petru Vaduva revine la varful structurii de management a Grupului Tiriac incepand cu luna curenta. La 10 ani de la prima sa interactiune cu familia Tiriac, acesta reia colaboararea cu holdingul ce inglobeaza in structura sa peste 40 de companii cu activitati in domenii precum auto, financiar, imobiliar sau aviatie.

Petru Vaduva preia functia de CEO de la Dragos Dinu care isi incheie mandatul de patru ani in cadrul Tiriac Holdings. Sub conducerea lui Dragos Dinu a fost restructurata si consolidata divizia auto a Grupului Tiriac, in timp ce aria imobiliara a inregistrat progrese relevante prin dezvoltarea de noi proiecte.

“Este o provocare pentru mine si o oportunitate extraordinara sa revin in Grupul Tiriac. Am incredere ca alaturi de echipa Tiriac Holdings voi duce activitatile companiilor la un nou nivel, in concordanta cu asteptarile pietelor dinamice pe care acestea activeaza. Planific sa ma implic activ in imbunatatirea serviciilor pe care companiile le livreaza. Consider ca serviciile reprezinta un diferentiator al Grupului Tiriac care trebuie sa atinga noi dimensiuni”, a declarat Petru Vaduva.

Petru Vaduva a lasat una dintre cele mai puternice amprente asupra Grupului, dupa ce in anul 2009 a preluat carma activitatii afectate de criza economica. Abordarea sa strategica a avut un impact vizibil pozitiv in modernizarea Grupului Tiriac.

Mandatele sale anterioare la conducerea Tiriac Holdings s-au desfasurat in intervalele ianuarie 2009 – iunie 2011 si respectiv aprilie 2012 – mai 2013.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri