Tiriac Collection anunta intrarea in programul Noaptea Muzeelor, editia 2018, alaturandu-se astfel listei extinse de muzee si galerii care isi asteapta publicul in weekend.

Galeria va functiona dupa program normal in intervalul 18-20 mai, insa acestuia i se va adauga intervalul orar 17.00 - 24.00 in ziua de sambata 19 mai, cand accesul publicului se va realiza in mod gratuit, ca parte a programului Noaptea Muzeelor.

Galeria reuneste peste 170 de unitati auto si moto istorice si serii limitate de actualitate. Organizarea curenta a galeriei Tiriac Collection propune un parcurs segmentat pe tari de provenienta auto, prezentand astfel relevanta unor state precum SUA, Anglia, Germania, Franta sau Italia in evolutia industriei auto.

Publicul va beneficia in cadrul programului Noaptea Muzeelor desfasurat la Tiriac Collection de o serie de beneficii suplimentare. In acest sens ghizii galeriei vor fi disponibili cu informatii aditionale si inedite referitoare la istoria autovehiculelor expuse.

Cu ajutorul aplicatiei mobile Tiriac Collection vizitatorii au posibilitatea de a accesa galeria cu ghid audio in limba engleza si de a descoperi detalii unice ale expozitiei - precum sunetele de motor sau claxon ale unor anumite masini sau sa urce virtual la bordul unei serii de modele selectate din galerie.

Noaptea Muzeelor 2018. Sute de muzee vor fi deschise in noaptea de 19 mai. Lista completa a evenimentelor

Noaptea Muzeelor aduce la Tiriac Collection si preturi speciale aferente calendarelor de perete Tiriac Collection 2018 si cataloagelor auto Tiriac Collection, in limita stocurilor disponibile. Publicul va putea utiliza de asemenea parcarea locatiei in regim gratuit.

Ultimul acces in cadrul galeriei Tiriac Collection in seara de sambata 19 mai se va realiza la ora 23.30. Adresa Tiriac Collection este Calea Bucurestilor nr. 289, Otopeni (vizavi de Aeroportul International Henri Coanda).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri