Trafic ingreunat pe DN1, intre Frasinet si Comarnic; numar mare de autovehicule spre statiunile de pe Valea Prahovei

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca, din cauza numarului mare de autovehicule care se indreapta catre statiunile montane de pe Valea Prahovei, valorile de trafic sunt ridicate pe DN 1, intre Frasinet si Comarnic, pe o distanta de aproximativ 8 km, scrie Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis Agerpres, se circula in conditii de aglomeratie si in zona Busteni, pe acelasi sens de mers Ploiesti - Brasov, unde este formata o coloana in jur de 3 km.

Conducatorii auto sunt sfatuiti sa manifeste intelegere si disciplina in trafic, sa circule cu atentie sporita si sa respecte indicatiile politistilor prezenti la fata locului pentru fluidizarea circulatiei.

Pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, la kilometrul 68, pe sensul de mers catre Pitesti, un autoturism a luat foc, ca urmare a unei defectiuni tehnice, in apropiere de localitatea Petresti, judetul Dambovita.

Nu au rezultat victime in urma evenimentului. Circulatia rutiera este oprita pe sensul de mers in cauza, in vederea stingerii incendiului.

Citeste si:
Poliția Română: Se circulă în condiții de ceață în mai multe județe
Poliția Română: Se circulă în...

Pe drumul catre mare nu sunt probleme de fluenta, la aceasta ora valorile de trafic fiind scazute pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta.

Totodata, se circula in conditii normale si pe autostrazile A3 Bucuresti - Ploiesti si A4 Ovidiu - Agigea, precizeaza sursa citata.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri