Traficul rutier este restrictionat, la sfarsitul acestei saptamani, in mai multe zone din Capitala, cu ocazia organizarii mai multor evenimente desfasurate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, informeaza Brigada Rutiera, potrivit Agerpres.

Sambata si duminica, intre orele 07,00 si 20,00, traficul va fi restrictionat pe bulevardul Liviu Rebreanu, ambele sensuri de circulatie intre strada Campia Libertatii si bulevardul Nicolae Grigorescu, pe bulevardul Nicolae Grigorescu intre strada Constantin Brancusi si strada Lunca Bradului, banda I si II de circulatie sensul de mers catre bulevardul Theodor Pallady, banda III ramanand libera circulatiei autovehiculelor.

De vineri pana duminica, ARCUB organizeaza un eveniment cultural-artistic. Pentru buna desfasurare a acestuia circulatia rutiera este restrictionata de vineri pana pe 25 iunie, ora 05,00, pe bulevardul Schitu Magureanu, segmentul cuprins intre strada Sf. Constantin si Piata Sfantul Papa Ioan Paul III.

"Solicitam conducatorilor de autovehicule sa respecte semnalele politistilor rutieri aflati in dispozitiv, iar in intervalul orar restrictionat sa evite deplasarea in zona", se arata intr-un comunicat al Brigazii Rutiere.

Sursa foto: Anton Prado/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri