Restrictii de trafic in Bucuresti in acest weekend. Ce artere sa evitati

Traficul rutier este restrictionat, la sfarsitul acestei saptamani, in mai multe zone din Capitala, cu ocazia organizarii mai multor evenimente desfasurate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, informeaza Brigada Rutiera, potrivit Agerpres.

Sambata si duminica, intre orele 07,00 si 20,00, traficul va fi restrictionat pe bulevardul Liviu Rebreanu, ambele sensuri de circulatie intre strada Campia Libertatii si bulevardul Nicolae Grigorescu, pe bulevardul Nicolae Grigorescu intre strada Constantin Brancusi si strada Lunca Bradului, banda I si II de circulatie sensul de mers catre bulevardul Theodor Pallady, banda III ramanand libera circulatiei autovehiculelor.

De vineri pana duminica, ARCUB organizeaza un eveniment cultural-artistic. Pentru buna desfasurare a acestuia circulatia rutiera este restrictionata de vineri pana pe 25 iunie, ora 05,00, pe bulevardul Schitu Magureanu, segmentul cuprins intre strada Sf. Constantin si Piata Sfantul Papa Ioan Paul III.

"Solicitam conducatorilor de autovehicule sa respecte semnalele politistilor rutieri aflati in dispozitiv, iar in intervalul orar restrictionat sa evite deplasarea in zona", se arata intr-un comunicat al Brigazii Rutiere.

Citeste si:
Restrictii de trafic in Bucuresti sambata si duminica
Restrictii de trafic in...
Sursa foto: Anton Prado/Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri