BMW a semnat un contract de un miliard de euro cu compania chineza CATL (Contemporary Amperes Technology Ltd), in urma caruia asiaticii vor construi o fabrica de baterii pentru masini electrice in Europa. Anuntul a fost facut de un oficial BMW.

Cel mai mare producator chinez de baterii pentru masini electrice se pregateste sa vina in Europa. Compania CATL a semnat un contract cu BMW, cu o valoare de circa un miliard de euro, ce presupune constructia unei fabrici de baterii pentru masini electrice pe Batranul Continent.

Chinezii de la CATL cauta in prezent locul potrivit pentru amplasarea viitoarei fabrici. Pe lista scurta a posibilelor locatii se numara Germania, Polonia, dar si alte state europene.

Citeste continuarea pe AutoMarket

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri