Mai multe sectoare de drum national din tara au circulatia intrerupta sau ingreunata

Mai multe sectoare de drum national din tara au circulatia rutiera intrerupta sau se circula cu dificultate din cauza inundatiilor, anunta Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, potrivit Agerpres.

Tronsoane de drum national cu circulatia intrerupta sunt DN15 Borsec -Poiana Largului, pe raza comunei Poiana Teiului din judetul Neamt, DN2N, la Jitia si DN2L, la Soveja, ambele din judetul Vrancea, DN11B Cozmeni - Targu Secuiesc, in zona localitatii Casinu Nou din judetul Harghita si DN73A, intre localitatile Sinca si Poiana Marului din judetul Brasov.

Tronsoane de drum national cu circulatia ingreunata sunt in judetul Caras -Severin pe DN57 Moldova Noua - Oravita, in zona localitatii Radimna, in judetul Suceava pe DN17 Suceava - Vatra Dornei, in zona localitatii Frasin, in judetul Bacau pe DN11 Bacau - Onesti, in zona localitatii Sanduleni si in judetul Neamt pe DN15B Targu Neamt - Ceahlau, intre localitatile Pipirig si Vanatori-Neamt.

De asemenea, Infotrafic anunta ca sunt 5 drumuri judetene cu circulatia intrerupta, respectiv in judetul Teleorman pe DJ 546 Lita - Segarcea, in judetul Suceava - DJ 174A, pe raza localitatii Brosteni si DJ 177A, pe raza localitatii Doroteia, in judetul Bacau pe DJ 252B Racatau de Jos - Pincesti si in judetul Harghita pe DJ 124, pe raza localitatii Mihaileni.

Pe DJ102I Valea Doftanei - Campina si DJ 101S Valea Doftanei - Secaria, ambele din judetul Prahova, circulatia este ingreunata.

Citeste si:
"Drumul regelui" a fost redeschis circulației rutiere
Transalpina a fost redeschisă...

In judetul Botosani, din cauza aluviunilor care au spalat terasamentul, circulatia feroviara pe sectia de cale ferata 608 Iasi - Dorohoi este intrerupta la kilometrul feroviar 85+500 de metri, intre statiile CF Trusesti si Dangeni. Se lucreaza la repararea acestuia.

Sursa foto: Shutterstock / Lukasz Pawel Szczepanski

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Circulaţie intensă pe DN 1 către Valea Prahovei. Urmează A2 !
Setari Cookie-uri