Circulatia rutiera pe Transfagarasan, intre Piscul Negru si Balea Cascada (km 104+000 – km 130+800), a fost deschisa pentru toate categoriile de autovehicule.

"Facem apel la conducatorii auto sa circule prudent, sa adapteze viteza la conditiile de trafic, mai ales avand in vedere instabilitatea atmosferica ce duce la apatitia de fenomene meteorologice spontane care afecteaza vizibilitatea" scrie transfagarasan.info.

Pe acest sector de drum in ultima perioada este semnalata prezenta ursilor in apropierea partii carosabile.

CNAIR a emis un comunicat de presa la final de iunie prin care anunta posibilitatea amanarii deschiderii oficiale datorita avertizarilor meteorologice emise de Administratia Nationala de Meteorologie si anume cod portocaliu de ploi abundente pentru zona de nord a judetului Arges.

Anul trecut circulatia a fost deschisa oficial pe 16 iunie, in 2016 pe 18 iunie, iar in 2015 pe 27 iunie. Neoficial, ruta poate fi deschisa mai devreme, dar circulatia autovehiculelor se face pe riscul pasagerilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri