Ar fi bine sa plecam chiar de la aceasta idee: modelul Nissan GT-R50 creat de cei de la Italdesign este, fara indoiala, rezultatul excesului. Sau, pentru a-l cita pe Alfonso Albaisa, unul dintre oficialii Nissan, este singurul "GT-R fara limite".

Colaborarea dintre Nissan si Italdesign a fost gandita pentru a sarbatori 50 de ani pentru cei doi producatori, iar rezultatul este unul extraordinar. Noua ni s-a parut ca fiecare cuta din linia de design este noua, desi pastreaza partea estetica extrem de cunoscuta a modelelor GT-R.

La baza acestui nou GT-R50 se afla un model Nismo GT-R, chiar daca produsul final pare sa fie pregatit pentru debutul in Gran Turimso. Ceea ce il scoate in evidenta si mai mult este contrastul dintre cele doua culori de la exterior, si anume gri metalic si auriu.

Citeste continuarea pe Cars.ro

Sursa foto: Cars.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri