Mazda Romania inregistreaza dupa primele 6 luni o crestere de 35%, in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut. Volumul de vanzari s-a situat in primul semestru la 1.129 de unitati, fata de 834 la finalul lunii iunie din 2017.

Cel mai popular model al constructorului nipon din prima jumatate a anului, a fost compacta Mazda3, cu 402 unitati comandate si o crestere cu 23% in comparatie cu anul anterior.

Clasamentul primelor trei modele din punct de vedere al vanzarilor este completat de SUV-urile CX-5 si CX-3 cu 398, respectiv 215 autoturisme. Mazda CX-5 continua sa aiba cea mai mare dinamica, cu 147%.

„Asa cum anticipam la finalul primului trimestru, SUV-urile CX-5 si CX-3 continua sa contribuie in mod semnificativ la vanzarile Mazda in Romania. Totodata, compacta 3 reconfirma ca este un jucator important in segment prin volumul mai mare de 400 de unitati si pachetul atractiv ce integreaza linia de design KODO si cele mai recente tehnologii SKYACTIV”, a declarat Cristian Rigu, Country Manager Mazda Romania.

Si vanzarile din luna iunie au inregistrat o crestere, cu 32%, fata de aceeasi luna din 2017. Principalul factor al acestei evolutii a fost tot Mazda3, cu un total de 105 unitati comercializate, ceea ce inseamna un plus de 19%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri