Inca se mai "fenteaza" proba practica pentru permisul de conducere. Perchezitii, in 6 judete

Ofiteri de politie din cadrul Directiei Generale Anticoruptie – Serviciul Judetean Anticoruptie Mures, au participat alaturi de politisti din Inspectoratul de Politie al Judetului Mures, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Mures, la un numar de 82 perchezitii la o institutie publica, la sediile unor firme, precum si la domiciliile unor persoane fizice din judetele Mures, Sibiu, Brasov, Hunedoara, Bihor, Satu Mare.

Perchezitiile s-au derulat intr-o cauza penala in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii unor infractiuni de coruptie si evaziune fiscala cu implicarea unor functionari publici si a altor persoane fara calitate speciala, in vederea promovarii probei practice de obtinere a permisului de conducere.

Totodata, din cercetarile efectuate a mai rezultat faptul ca, unul dintre functionarii publici este implicat in operatiunile unor societati comerciale de pe raza judetului Mures, care au ca obiect de lucru achizitionarea si comercializarea de produse de panificatie de la diferiti producatori din tara. Acestia vindeau produsele obtinute, fara intocmirea de documente justificative, pentru a se sustrage de la obligatiile de plata catre bugetul general consolidat al statului.

La perchezitii au participat ofiteri de politie judiciara ai D.G.A. din cadrul Serviciilor Judetene Mures, Alba, Brasov, Bistrita Nasaud, Bihor, Cluj, Hunedoara, Harghita, Sibiu si Satu Mare.

La perchezitii se beneficiaza de sprijinul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Mures, iar suportul tehnic este asigurat de politisti din cadrul I.G.P.R. – D.O.S.

Citeste si:
Cum s-au modificat regulile privind permisul de conducere în...
Cum s-au modificat regulile...

Sursa foto: michaeljung/shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri