Perchezitiile s-au derulat intr-o cauza penala in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii unor infractiuni de coruptie si evaziune fiscala cu implicarea unor functionari publici si a altor persoane fara calitate speciala, in vederea promovarii probei practice de obtinere a permisului de conducere.

Totodata, din cercetarile efectuate a mai rezultat faptul ca, unul dintre functionarii publici este implicat in operatiunile unor societati comerciale de pe raza judetului Mures, care au ca obiect de lucru achizitionarea si comercializarea de produse de panificatie de la diferiti producatori din tara. Acestia vindeau produsele obtinute, fara intocmirea de documente justificative, pentru a se sustrage de la obligatiile de plata catre bugetul general consolidat al statului.

La perchezitii au participat ofiteri de politie judiciara ai D.G.A. din cadrul Serviciilor Judetene Mures, Alba, Brasov, Bistrita Nasaud, Bihor, Cluj, Hunedoara, Harghita, Sibiu si Satu Mare.

La perchezitii se beneficiaza de sprijinul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Mures, iar suportul tehnic este asigurat de politisti din cadrul I.G.P.R. – D.O.S.

Un amendament la Codul Rutier...
Citeste si: Soferii nu vor mai ramane fara permis: 45 de puncte pana la suspendare

Sursa foto: michaeljung/shutterstock.com