Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca circulatia se desfasoara ingreunat, pe un fir alternativ, pe DN7 Arad - Deva, la kilometrul 408, in afara localitatii Lesnic, judetul Hunedoara, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme. De asemenea, tot din cauza unui eveniment rutier in care au fost implicate un autocamion si un autoturism, circulatia este oprita pe DN2, pe sensul Buzau catre Urziceni, pe raza localitatii Cioranca, judetul Buzau.

Traficul pe sensul de mers Deva-Arad este deviat pe rute ocolitoare pana la finalizarea cercetarii la fata locului, iar pe sensul Urziceni - Buzau se desfasoara pe un fir alternativ. Impactul dintre cele doua autovehicule pe DN2 nu s-a soldat cu victime, scrie Agerpres.

Ramane in continuare cu circulatia inchisa sau ingreunata, din cauza afectarii suprafetei carosabile ca urmare a aluviunilor, pe anumite tronsoane de drumuri nationale. Drumuri nationale cu circulatia oprita:
  • DN11B, in zona localitatii Catrusa (terasament surpat pe o distanta de aproximativ 50 metri), judetul Covasna;
  • DN2H, in localitatea Milisauti (afectata structura podului de peste raul Suceava), judetul Suceava;
  • DN2L, in localitatea Soveja (drum de piatra, partial surpat), judetul Vrancea.
Drumuri nationale cu circulatia ingreunata:
  • DN12B, in zona localitatii Slanic-Moldova (surpat terasament pe o distanta de 100 metri), judetul Bacau;
  • DN15B, in localitatea Petru Voda (surpare terasament pe o distanta de 30 metri), judetul Neamt.
Circulatia feroviara pe sectia de cale ferata 403 Brasov - Intorsura Buzaului este oprita pe raza localitatii Budila, din judetul Brasov, dupa ce podul feroviar din localitate a fost daramat de viituri.

Sursa foto: Dream Master / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri