Continental a achizitionat 32 de hectare de teren de la grupurile de firme UMT si Prompt, teren care reprezinta majoritatea fostei platforme industriale UMT din Timisoara. Aceasta achizitie de teren va ajuta compania sa isi extinda capacitatea de depozitare a produsului finit, si sa isi optimizeze costurile generale de logistica.

Tranzactia a fost finalizata in urma negocierilor intre Continental, grupul de firme UMT si Prompt, si compania de consultanta economica si juridica, ABA Consulting.

Continental investeste constant in tehnologie pentru imbunatatirea calitatii proceselor si produselor sale. In cei 18 ani de activitate la Timisoara, Continental a investit peste 460 milioane de euro in fabrica sa de anvelope si a creat peste 2.500 de locuri de munca. Continental Anvelope Timisoara a produs si livrat, pana in prezent, 200 de milioane de anvelope clientilor din Europa si din intreaga lume.

In Timisoara, compania produce o gama larga de anvelope, cu dimensiuni intre 13 si 20 de toli, in linie cu cerintele pietei, incluzand anvelope cu valoare ridicata pentru automobile premium, anvelope inovatoare pentru automobile electrice, precum si anvelope pentru vehicule comerciale usoare (VAN).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri