Auto Italia, importatorul brandului Alfa Romeo, a oferit cu drept de folosinta modelul Stelvio, pentru o perioada de 6 luni, perioada ce va acoperi sezonul estival, dar si o buna parte din anotimpul rece.

Autoturismul va fi folosit de echipajele Politiei Locale Constanta, pentru actiunile de patrulare din zona bulevardului principal din statiunea Mamaia.

SUV-ul, primul model de acest fel dezvoltat de inginerii si designerii producatorului italian Alfa Romeo, se numeste Stelvio, si dezvolta o putere de 180 CP, avand un motor de 2.2 L Mjet, are transmisie automata in 8 trepte AT8, tractiune integrala AWD, si este un model versiunea Super, cu jante de 19’’.

Auto Italia este incantata de inceperea acestei colaborari cu Politia Locala Constanta, urmand astfel actiunile pe care producatorul le dezvolta in Italia, unde mai multe masini Alfa Romeo sunt folosite de organele de ordine, avand ca premisa dorinta de a-i sprijini pe acestia in misiunile zilnice.

Stelvio este cel mai recent model ce se alatura gamei de autoturisme Alfa Romeo, fiind primul SUV creat vreodata sub sloganul “La Meccanica Delle Emozioni”, iar importatorul oficial din Romania, Auto Italia, este pregatit cu oferte speciale pentru aceasta vara, atat pentru Stelvio, cat si pentru celelalte modele Alfa Romeo comercializate in Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri