Noua unitate va produce subcomponente ce se integreaza in injectoare diesel si de benzina. Proiectul prevede realizarea unei hale de productie de 10.000 mp, pe o suprafata totala de 5 hectare, ceea ce va permite o extindere ulterioara a investitiei. Pentru etapa a doua, compania doreste sa investeasca in productia de pompe auto de diverse tipuri.

”Investitia din regiunea de Nord-Est va aduce 250 de noi locuri de munca si dezvoltarea pe orizontala a economiei locale. Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat demonstreaza, cu fiecare proiect atras, ca este un partener de incredere, insotind investitorii pe intreaga perioada de derulare a proiectului, de la primul contact pana la transformarea intentiei intr-o poveste de succes", spune Stefan Radu Oprea, ministru pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

Compania Dogu Pres a fost infiintata in Bursa/Turcia in anul 1989 si este un important producator de componente pentru injectoare auto, cu un numar de aproximativ 600 de angajati. Printre clientii companiei se numara: Bosch, Delphi, Denso, Compa Sibiu, Schaeffler.

Fostul proprietar Praktiker a...
Citeste si: Noul pariu al fostului proprietar Praktiker: ce planuri are Homelux

Sursa foto: hedgehog94 / Shutterstock