31 August 2018

Studiu Shell: in Romania exista 6 tipuri de conducatori auto. Predomina "soferii competenti" si doar 7% sunt agresivi si conduc riscant



Un amplu studiu realizat de Shell si Kantar a evidentiat ca un sfert dintre soferii din Romania sunt competenti la volan, in timp ce numai 7% sunt agresivi si apeleaza la manevre riscante.

Shell Helix Ultra impreuna cu Kantar TNS au derulat un studiu de piata care sa conduca la o mai buna intelegere a emotiilor si nevoilor resimtite de soferii romani in timpul condusului.

Studiul a fost realizat cu ajutorul instrumentului de cercetare marca inregistrata Needscope pe un esantion reprezentativ national de 1.000 respondenti. Acestia detin o masina personala, sunt principalii soferi ai acesteia si decid in privinta schimbului de ulei.

Pe baza rezultatelor obtinute, autorii studiului au determinat 6 tipuri de soferi.

Soferi competenti: 24.2%

Potrivit studiului, aproape un sfert dintre soferii din Romania se incadreaza in segmentul competent, care cuprinde soferi care conduc in traficul urban cu respectarea tuturor regulilor de circulatie si a unei distante sigure fata de masinile din fata.

Citeste continuarea pe Automarket



Citeste si