Forza Rossa Holding, reprezentantul exclusiv al Ferrari in Romania si in regiune, si al Aston Martin prin compania British Motors EEC, l-a numit pe Bogdan Militaru in functia de vice presedinte executiv al Grupului Forza Rossa.

Bogdan Militaru va fi responsabil cu coordonarea activitatilor de vanzari, post-vanzari si marketing pentru brandurile Ferrari si Aston Martin.

Managerul are o experienta de peste 20 de ani in sectorul auto in Romania si a indeplinitpana in iunie 2018 functia de director al Diviziei Audi din cadrul Porsche Romania. El se alatura noii echipe de management conduse de Camelia Bazac si coordonata din luna mai, de Cristian Colteanu in calitate de presedinte executiv.

Cladirea Forza Rossa din Otopeni, proprietate a grupului, este considerata cel mai mare ansamblu imobiliar tehnologic din Europa dedicat 100% brandului Ferrari, avand o suprafata desfasurata de peste 4.000 de metri patrati. Imobilul respecta integral noile reguli de Corporate Identity ale brandului dar si dotari tehnologice de exceptie in zona de service, unele chiar unice in regiune. De altfel, datorita implementarii acestor noi standarde, Forza Rossa Holding a fost acreditata sa execute reparatii si certificari pentru automobilele clasice Ferrari. La nivel european exista doar 3 reprezentanti oficiali acreditati in acest domeniu.

Forza Rossa Holding este detinuta 100% de Camelia Bazac, managing director al grupului la nivel regional. Ion Bazac s-a retras din actionariatul companiei si din managentul grupului in 2015 pentru a se dedica exclusiv unor proiecte industriale.

Citeste si:
Showroom-ul Aston Martin din Romania va fi inaugurat in vara
Forza Rossa inaugureaza in...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
O nouă parcare de tip park & ride în București, gata în toamnă
Setari Cookie-uri