8 Octombrie 2018

Skoda Octavia RS ar putea avea o versiune plug-in hibrid: "Conduci in regim electric pana la munca si in ritm sportiv in weekend"



Skoda analizeaza posibilitatea de a lansa o versiune plug-in hybrid pentru Octavia RS cu acelasi sistem ce va debuta pe Superb in 2019.

Skoda a anuntat la inceputul acestui an ca va dezvolta o versiune plug-in hybrid pentru Superb, iar aceasta urmeaza sa fie prezentata in 2019.
Oficialii marcii de la Mlada Boleslav au dezvaluit ulterior ca analizeaza posibilitatea de a dezvolta o varianta PHEV si pentru Octavia, iar cehii se gandesc acum la o astfel de solutie inclusiv pentru versiunea de performanta RS.

"Octavia reprezinta o posibilitate buna. Poate intr-o versiune RS, pentru ca ar reprezenta un mix bun intre economie si performanta. Daca ai o autonomie de 70 de kilometri poti merge zilnic la munca in regim electric, iar daca vrei sa te simti bine in weekend poti avea o versiune RS", afirma Christian Strube, directorul departamentului de cercetare si dezvoltare al Skoda.

Citeste continuarea pe Automarket



Citeste si