Auto Zeitung a acordat calificativul „foarte recomandata” pentru anvelopa WinterContact TS 850 P SUV (editia 21/18). Astfel, anvelopa specializata pentru iarna de la Continental a obtinut cel mai bun calificativ acordat de redactie.

In cadrul testelor, specialistii din Köln au testat noile modele de anvelope pentru iarna, pe SUV-uri, cu dimensiunea 235/60 R 18, pe carosabil umed, uscat si pe zapada. In concluzie, acestia au evaluat anvelopele Continental ca fiind unele „echilibrate, care performeaza foarte bine la toate capitolele”.

Valorile masurate atesta caracterul echilibrat. Astfel, anvelopele provenite din departamentul de cercetare din Hanovra si-au dovedit valoarea in ceea ce priveste siguranta circulatiei si tractiunea pe zapada, oferind distante de franare scurte pe pista umeda si uscata si demonstrand cea mai mica rezistenta la rulare in zona testata – lucru important pentru consumul redus de combustibil.

In acest an, Continental si-a dezvoltat si mai mult oferta de anvelope de iarna. Astfel, pentru autoturismele de clasa mica pana la medie, este deja pregatita anvelopa WinterContact TS 860. Pentru autoturismele cu motoare mai puternice si pentru SUV-uri, WinterContact TS 850 P este o alegere foarte buna, in timp ce WinterContact TS 860 S este dezvoltat pentru autoturisme foarte sportive, cu motoare puternice si pentru automobile sport.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri