Oficialii Porsche au decis: Mission E Cross Turismo va primi o versiune de serie. Conform primelor informatii, productia ar urma sa inceapa in 2021 in cadrul fabricii din Zuffenhausen, uzina unde din 2019 nemtii vor asambla Taycan, primul model electric din istoria Porsche.

La inceputul anului, Porsche a anuntat ca dubleaza investitiile dedicate masinilor electrice la 6 miliarde de euro. La scurt timp, o serie de voci apropiate companiei au anuntat ca prototipul Mission E Cross Turismo, prezentat oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva, va avea versiune de serie.

Acum, reprezentantii Porsche confirma zvonurile aparute in urma cu cateva luni: proiectul Mission E Cross Turismo a primit unda verde din partea conducerii, urmand sa aiba o versiune de serie.

Citeste continuarea pe Automarket.ro

Sursa foto: Automarket

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri