29 Octombrie 2018

Trafic rutier restrictionat sambata in Capitala, pe Splaiul Unirii, pentru un concurs de ciclism



Traficul rutier va fi restrictionat pe Splaiul Unirii din Capitala sambata, avand in vedere desfasurarea concursului de ciclism "Bucuresti MTB Race", scrie Agerpres.

Potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei, pentru buna desfasurare a evenimentului, vor fi restrictii intre orele 7,00 - 18,00 pe Splaiul Unirii, segmentul cuprins intre Pasajul Mihai Bravu si sos. Vitan-Barzesti, sensul de mers catre Vitan-Barzesti, si pe str. Gladitei.

Politistii recomanda ca rute ocolitoare: sos. Mihai Bravu - Pasajul Mihai Bravu - Calea Vacaresti - sos. Oltenitei - sos. Vitan-Barzesti - Splaiul Unirii; Splaiul Unirii - sos. Mihai Bravu - Calea Vitan - Splaiul Unirii.

Brigada Rutiera solicita conducatorilor de autovehicule sa evite deplasarea in zona in aceasta perioada, sa circule cu prudenta si sa respecte semnalele politistilor rutieri.

Pietonii sunt sfatuiti sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada prin locurile special amenajate, dupa o temeinica asigurare, la culoarea verde a semaforului electric si sa nu se deplaseze ori sa stationeze pe partea carosabila.



Citeste si