Volkswagen pregateste lansarea unui SUV compact electric cu un pret de circa 18.000 de euro, urmand ca modelul sa faca parte din gama de electrice ID, potrivit unor surse din cadrul companiei. Vanzarile viitorului SUV electric ar urma sa inceapa in 2020.

Volkswagen va lansa primele sale modele electrice sub brandul ID in 2020, atunci cand vor fi prezentate hatchback-ul Volkswagen ID si SUV-ul Volkswagen ID Crozz, iar acestea vor fi urmate in 2022 de o versiune de serie a conceptului Volkswagen ID Buzz.

Surse din cadrul constructorului sustin acum ca VW pregateste lansarea unui SUV compact electric la un pret accesibil, astfel incat sa concureze cu vehiculele de la Tesla. Pretul de pornire al viitorului model ar urma sa fie de aproximativ 18.000 de euro, iar vanzarile sunt programate sa inceapa in 2020.

Citeste continuarea pe Automarket.ro

Sursa foto: Automarket

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri