MOL Romania a introdus MOL Racing Fuel 102+, un carburant nou pe piata din Romania, adresat clientilor pasionati de condusul sportiv. Pretul este de 14-15 lei pe litru.

“Ne bucuram ca le putem oferi clientilor nostri carburantul MOL Racing Fuel 102+. Este un carburant unic, special, destinat masinilor de curse si celor pasionati de raliuri, dar poate fi folosit cu succes de catre toti soferii care sunt pasionati de condusul sportiv si care se afla in cautarea unei experiente unice la volan”, a declarat Camelia Ene, CEO&Country Chairman MOL Romania.

Avantajele utilizarii acestui tip de carburant de ultima generatie, prezent doar in reteaua statiilor MOL, sunt numeroase: caracteristicile tehnice ale acestui tip de benzina confera un raport de compresie bun si o performanta ridicata, precum si elasticitate la cuplul motorului. Totodata, exista si avantaje ale utilizarii acestui carburant care depasesc sfera strict tehnica. Astfel, MOL acorda 5 puncte de loialitate MultiBonus la fiecare litru de benzina MOL Racing Fuel 102+.

Carburantul MOL Racing Fuel 102+ poate fi achizitionat din 4 statii din Bucuresti (Nicolae Caramfil, Timpuri Noi, Muncii, Ramnicu Valcea) precum si din Brasov, Cluj si Timisoara. Benzina MOL Racing Fuel 102+ inglobeaza know-how-ul valoros al Grupului MOL in materie de carburanti. Este o benzina cu cifra octanica ridicata, de minimum 102 COR, si nivel ridicat de oxigen, marind raportul de compresie si asigurand performanta maxima motorului.

MOL Romania este o subsidiara a MOL Group si una dintre cele mai importante companii petroliere din Romania, cu o prezenta de peste 20 ani pe piata autohtona. MOL Romania are un portofoliu extins de produse si servicii in domeniul comertului de carburanti, lubrifianti, produse petrochimice si bitum. In prezent, compania detine un numar de 218 statii de servicii, 2 depozite de carburanti, la Giurgiu si Tileagd si un terminal LPG la Tileagd.

Incepand cu anul 2017, MOL Romania este parte a proiectului NEXT-E care vizeaza instalarea a 40 de statii de incarcare pentru autovehicule electrice.

Compania are, de asemenea, o retea de aproximativ 2.000 de benzinarii in Europa Centrala si de Sud-Est, in 9 tari, din care 218 in Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri