Dacia are din nou probleme cu un lot de airbag-uri, dupa ce in 2017 facea rechemari pe acelasi motiv, anunta Renault Commercial Roumanie (RCR), reprezentantul marcii pe plan local.

Campania Dacia de rechemari in service este pentru airbag-ul soferului, care poate functiona necorespunzator la peste 13.300 de masini.

"Dacia a identificat ca in situatii exceptionale in care este necesara declansarea airbag-ului, exista riscul ca acesta sa functioneze necorespunzator", anunta compania.

Modelele Dacia cu probleme la airbag-ul soferului sunt Logan II, Dokker si Lodgy. Interventia este realizata gratuit, toate costurile fiind acoperite integral de Dacia. Operatiunea va dura 50 de minute.

Sursa foto: Tyler Olson / shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri