AutoItalia vrea sa aduca anul acesta noul Jeep Cherokee, de fapt un facelift pentru cea de-a cincea generatie a SUV-ului american, noul Fiat 500X, de asemenea o versiune restilizata a crossoverului subcompact si un model dedicat tinerilor, Fiat Tipo Street.

"Suntem in discutii pentru a aduce cateva unitati ale noului Jeep Cherokee, iar la Fiat pentru cateva unitati Fiat Tipo Street si Fiat 500X", spun reprezentantii AutoItalia.

Jeep Cherokee facelift

Pe piata europeana, Jeep Cherokee facelift costa de la 40.000 euro. Versiunea facelift modifica substantial designul exterior, in timp ce la interior, schimbarile sunt destul de mici.

La exterior, Jeep Cherokee facelift pastreaza putine elemente de la versiunea anterioara, blocurile optice sunt noi, arata mult mai bine si sunt incadrate de o grila frontala noua. Pentru noul model, americanii au montat o capota si un hayon din aluminiu. Modelul poate fi comandat in doua nuante noi: Olive Green si Pearl White.

Primele exemplare au primit propulsorul Multijet de 2.2 litri 194 CP, imprumutat de la Fiat. Este un motor care respecta normele de poluare Euro6d TEMP si este disponibil in combinatie cu o transmisie automata cu 9 trepte. Cel de-al doilea propulsor va fi un 2,2 litri 150 CP.

Fiat 500X facelift

Fiat 500X a primit un facelift mai bine dotat, are acum sistemele de siguranta Traffic Sign Recognition si Speed Advisor disponibile in standard. Doua motorizari noi, imprumutate de la Jeep Renegade, au ajuns pe modelul facelift, ambele sunt pe benzina (120 CP, 150 CP). Fiat 500X este cel mai vandut SUV subcompact din Italia.

Fiat Tipo Street

Fiat Tipo Street este o versiune adresata tinerilor, cu elemente noi de design, precum detalii negre pe grila, capace oglinzi negre, manere negre pentru usi, lumini de zi LED si jante pe 16 inch.

Compania AutoItalia Impex este importator Fiat in Romania, incepand din anul 1993. In portofoliul companiei se afla si marcile Alfa Romeo, Lancia, Fiat Professional, Abarth, Jeep si Maserati.

In Bucuresti, compania are patru showroom-uri proprii: Auto Italia Colentina, Auto Italia Vest, Auto Italia Iuliu Maniu, Auto Italia Pipera – Flagship store. Jeep.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri