Mitsubishi va inaugura anul acesta inca doua showroom-uri in Romania si va aduce in gama doua modele noi, pick-up-ul L200 si SUV-ul ASX facelift.

Noul Mitsubishi L200 va primi o serie de elemente estetice de pe Outlander, insa sub capota va avea acelasi propulsor diesel de 2,4 litri, fiind singurul model al niponilor cu motor diesel. In Romania, modelul va fi disponibil din luna septembrie.

Mitsubishi ASX facelift

Mitsubishi ASX va primi anul acesta o varianta restilizata, impreuna cu o noua motorizare, de 2 litri benzina, 4x4, cu transmie CVT. Propulsorul de 2,2 litri diesel 148 CP va putea fi comandat cu o transmisie automata cu 6 trepte si sistemul de tractiune integrala in standard. In Romania, modelul va fi disponibil din septembrie.

Anul acesta, la Geneva, Mitsubishi va prezenta in premiera mondiala conceptul Engelberg Tourer cu un sistem de propulsie electric, care anunta o noua directie de design in segmentul SUV.

Mitsubishi are in Romania o retea compusa din 12 showroom-uri si urmeaza sa mai fie deschise anul acesta inca doua noi locatii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri