Audi aduce in primavara in Romania SUV-ul 100% electric Audi e-tron pentru care are deja 30 de comenzi si se pregateste sa mai inaugureze cel putin un showroom pana la finalul anului.

Audi e-tron

Audi e-tron dispune de doua motoare electrice, cate unul amplasat pe fiecare punte, care impreuna ofera 402 CP. Viteza maxima este de 200 km/h, iar acceleratia pana la 100 de km/h are loc in 5,5 secunde.

SUV-ul electric german are o baterie cu o capacitate de 95 kWh, care ii permite sa parcurga 400 de kilometri, conform noilor norme WLTP. Bateriile pot fi incarcate in 30 de minute pana la 80% din capacitate.

Audi e-tron are 4,9 metri lungime, 1,93 m latime si 1,66 m inaltime. Ampatamentul este de 2,92 metri, in timp ce portbagajul are 660 litri.

Cele mai vandute masini...
Citeste si: Cele mai vandute masini electrice in lume in 2018

La inceputul anului, Audi a lansat in Romania vanzarile pentru modelele A1 Sportback si noua generatie Q3. In toamna, vor fi prezentate si doua facelift-uri pentru modelele Q7 si A4.

SUV-ul Audi Q7 facelift va primi cateva imbunatatiri la exterior si interior, dar cele mai importante vor fi schimbarile in ceea ce priveste motorizarile, echipate cu sistem mild-hybrid la 48V. Imbunatatirile in ceea ce priveste design-ul sunt imprumutate de la Audi Q8.

Audi are in prezent in Romania o retea de 13 showroom-uri si intentioneaza sa deschida cel putin un nou showroom pana la finalul anului.

Vanzari de masini eco in...
Citeste si: Vanzari de masini eco in Romania in ianuarie: electricele au crescut


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Audi va dezvalui doua concepte electrice in acest an