Eugen Tomac: Alegerile din Republica Moldova sunt decisive pentru urmatorii zece ani

Presedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, afirma ca alegerile parlamentare care se desfasoara duminica in Republica Moldova sunt decisive pentru urmatorii zece ani.

"Sunt alegeri decisive pentru urmatorii zece ani pentru Republica Moldova. Batalia nu este despre cine va conduce sau nu, ci despre anexarea din nou a Republicii Moldova de catre Rusia", a scris Eugen Tomac, pe contul sau de Facebook, citat de Agerpres. Presedintele PMP atrage atentia asupra mobilizarii fara precedent a alegatorilor pro-rusi din Republica Moldova, inclusiv a celor Transnistria.

"Spre deosebire de cetatenii R. Moldova care invoca dezamagirea sau lehamitea, pro-rusii ies la vot. Zeci de autocare din Transnistria au trecut deja Nistrul si voteaza masiv in sectiile deschise pe teritoriul R. Moldova special pentru cei din zona de conflict. Ei stiu de ce s-au mobilizat, ramane de vazut daca si cetatenii moldoveni, care intotdeauna s-au mobilizat in ceasul al 12-lea, stiu pentru ce sa iasa masiv la vot!", a mai scris Eugen Tomac.

Cetatenii din Republica Moldova sunt chemati la urne, duminica, pentru a desemna noul Parlament, dar si pentru a participa la un referendum consultativ referitor la diminuarea numarului de parlamentari, de la 101 la 61, si crearea cadrului legal de revocare a acestora.

Citeste si:
TAROM a reluat zborurile către Republica Moldova
TAROM a reluat zborurile...
Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Elon Musk lovește din nou: Tesla a lansat pantalonii scurți ”S3XY”
Setari Cookie-uri