Actuala generatie Volkswagen Touareg poate fi comandata si cu o motorizare pe benzina. Unitatea V6 de 3.0 litri ofera 340 CP si 450 Nm, iar pretul de pornire pe piata din Romania este de 51.335 de euro.

Noua generatie Volkswagen Touareg a fost lansata in luna martie a anului trecut. In momentul prezentarii, nemtii au anuntat ca SUV-ul poate fi comandat doar cu motorizari diesel. Acum, constructorul din Wolfsburg introduce in gama Touareg si un motor pe benzina.

Clientii vor putea comanda motorul V6 de 3.0 litri capabil sa ofere 340 de cai putere si 450 Nm intre 1.340 si 5.300 rpm. Pe piata din Romania, noul Touareg V6 TFSI are un pret de pornire de 51.335 de euro cu TVA.

Citeste continuarea pe Automarket.ro

Sursa foto: Automarket

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri