Aston Martin a inaugurat reprezentanta sa oficiala in Romania, localizata in nordul Bucurestiului, in Otopeni. In cadrul evenimentului a fost prezentat in premiera noul model lansat de Aston Martin: AM-RB 003.


Modelul AM-RB 003 vine sa continue linia inceputa cu Aston Martin Valkyrie si Valkyrie AMR Pro – fiind a treia supermasina cu motoare Aston Martin pozitionate central.

Aston Martin Bucharest va oferi servicii de vanzare si post-vanzare atat pentru piata romaneasca, cat si pentru zonele invecinate. Compania deserveste si Bulgaria, Moldova, Muntenegru, Serbia, Slovenia, Ungaria.

Modele Aston Martin disponibile in Romania sunt DB11 Coupe, DB11 Volante, Rapide AMR, noul Vantage si DBS Superleggera.

"Sunt incantat sa inaugurez aceasta reprezentanta cu adevarat remarcabila in Bucuresti. Dedicarea echipei dealerului local pentru brandul nostru demonstreaza increderea lor in viitorul Aston Martin si in planul nostru pentru urmatorii 100 de ani”, a declarat Andy Palmer, presedinte al Aston Martin Lagonda si Grup CEO.

Reprezentanta functioneaza intr-o locatie nou construita special si dedicata exclusiv acestui brand britanic iconic. Suprafata de 1,500 m a reprezentantei include o zona de showroom, una de lucrari post vanzare si o parcare subterana.

Aston Martin Romania va functiona in cadrul companiei British Motors EEC, parte a Forza Rossa Holding, grup cu o experienta de peste 10 ani in domeniul auto.

Brandul britanic de lux Aston Martin este pentru prima data reprezentat oficial in Romania prin compania British Motors EEC, parte a Forza Rossa Holding. Forza Rossa Holding este detinuta 100% de Camelia Bazac, Managing Director al grupului la nivel regional.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri