Peste 70.000 de persoane au folosit Uber Green in Bucuresti la un an de la lansare

Peste 72.600 de persoane au utilizat masinile electrice din cadrul serviciului Uber Green in primul an, fiind parcursi peste 536.000 km, ce au redus 64 de tone de dioxid de carbon.

Sunt 69 de masini electrice disponibile in aplicatie (Renault Zoe, VW e-Golf, Kia Soul, BMW i3, Smart Forfour, VW e-up!), fata de 20 de masini cu cat a inceput proiectul pilot. Valoarea medie a unei curse cu o masina electrica este de 20 lei, cea mai lunga cursa fiind de 170 km.

„Proiectul pilot s-a triplat in doar un an de la lansarea serviciului, ceea ce ne motiveaza sa continuam. Prin Uber Green, un numar record de oameni au avut acces la masini 100% electrice. Vrem sa lucram cu autoritatile din Romania si cu producatorii de masini pentru a continua sa dezvoltam mobilitatea electrica in Romania ”, a spus Nicoleta Schroeder, general manager, Uber Romania.

Serviciul Uber Green cu masini 100% electrice a fost lansat anul trecut alaturi de Eldrive. In prezent, peste 20% din masinile Uber Green sunt modele electrice marca Volkswagen.

Citeste si:
Uber lansează Uber Green în Timișoara
Uber lansează Uber Green în...

Sursa foto: By Smile Fight / Shutterstock


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri